VÅR HISTORIE

ORPAS OSLO AS er et autorisert regnskapsførerselskap som tilbyr regnskap- og økonomisk rådgivningstjenester for små og mellomstore bedrifter og organisasjoner. Vår historie strekker seg helt tilbake til 2000. Blant tidligere selskaper kan det nevnes Oslo Regnskapspartner AS som vi startet i 2010 og som nå er omorganisert til ORPAS. ORPAS har avdeling i Oslo og snart finner du oss i andre byer.

 
 

 

Vår styrke er vår profesjonalitet, høyere økonomisk utdannelse og bred erfaring som setter oss i stand til å forstå og løse klientens behov. Våre medarbeidere har drevet egne selskaper og har lang erfaring fra ledelse i både selskaper og organisasjoner. Hos oss finner du revisorer, tidligere forelesere innen økonomi og andre høyt utdannede personer innen økonomi og ledelse.

UniEconomy – 100% skybasert økonomisystem

Vi er sertifisert partner for UniMicro. Via UniEconomy kan du velge hvor mye av regnskapet du ønsker at vi skal gjøre for deg. Det er muligheter for å gi tilgang til salg, regnskap og lønn. UniEconomy kan integreres med mange bransjeløsninger.  I tillegg er det lagt inn muligheter for Autobank, Kid, EHF, fakturaprint og en god del andre løsninger som gjør din og vår hverdag lettere. Med integrasjon fra Kredinor slipper du å stresse med purring og inkasso, integrasjonen og vårt samarbeid med dem ordner dette automatisk for deg.

Når du velger oss, velger du en effektiv og faglig dyktig samarbeidspartner. Vårt mål er at du som klient skal føle deg trygg og godt tatt vare på. Samtidig får du trygghet ved at vi er så store at du ikke blir avhengig av en enkeltperson, samt at vi har høye krav til integritet, kvalitet og personlig engasjement.